Онлайн магазин ZenLife.bg дава възможност, ако не сте напълно удовлетворени от закупения от вас продукт, да го върнете в 14 дневен срок от датата на получаване на Вашата поръчка.

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ:

В срок от 14 работни дни след получаване на стоката, имате право да я върнете или замените, при положение, че продуктът е в добър външен и търговски вид. (Т.е той не е носен, наренен, изцапан, гладен, надраскан, изгорен или скъсан)

Разходите по куриерските услуги за връщането на продукт(и) са за сметка на Клиента.

При подмяна на продукт с друг модел или друг размер, куриерските услуги са за сметка на Клиента.

В случай, че клиентът установи явни недостатъци на поръчаните продукти по време на задължително включената услуга „Преглед“ или „Преглед и тест“ включена към всяка една доставка и предоставяна от куриерската фирма, клиента има пълното право да върне артикула и да поиска възстановяване на парите или замяна само и единствено в този момент. Във всички останали случаи от този, клиента няма право да му бъде възстановена сумата или да получи замяна.

КАКВА Е ПРОЦЕДУРАТА ПО ВРЪЩАНЕ или ЗАМЯНА?

Можете да върнете продукт/и следвайки следните стъпки:

1. Изпратете пратката, отговаряща на условията ни за връщане, по куриер на адрес: гр. Карлово, офис на Еконт „Пазара“, Тел: 0885686611, До „Ню Ейдж Шоп“ ЕООД без включен наложен платеж.

2. Моля да ни информирате за желанието си да върнете определена поръчка чрез е-mail изпратен до:
[email protected] или  формата за контакти в ZenLife.bg, като ни изпратите Банкова сметка (IBAN и титуляр), по която да преведем дължимата сума. Титуляр на банковата сметка е нужно да бъде лицето направило поръчката.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост! Възстановяването на сумата става само по банков път в рамките на 7 работни дни от датата на получаване на пратката.ИЗПРАТЕНИ ПРАТКИ ЗА ПЛАЩАНЕ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ НЯМА ДА БЪДАТ ПРИЕМАНИ!

_________________________________

При възникнали въпроси и препоръки не се колебайте да ни пишете на [email protected] или чрез формата за Контакти.

С удоволствие ще ви асистираме при възникнали въпроси.

ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ! 🙂