Ако поръчката Ви е на стойност над 49лв автоматично се класирате за безплатна доставка до офис на Еконт в цялата страна.

1. Каква е сумата на доставката?

Обикновено когато теглото на избраните артикули е под 1 килограм цената за доставка до офис на Еконт Експрес е 3.50/4.00 лв, а тази до адрес е 5.50/6.00 лв.

В случай, че поръчката Ви е с по-голямо тегло или обем и доставка коренно се разминава с посочените по-горе цени, наш служител ще ви съобщи тази информация по телефона.

2. Какво време е нужно за да пристигне избрания продукт до Вас?

Ако направите поръчката си до 15:00 часа всеки делничен ден, ще я получите на посочения адрес в рамките на по-малко от 24 часа на следващия работен ден. Ако поръчката ви е извършена след 15:00 часа, срока за получаване е 36 часа, ако няма почивни дни.

3. Каква е гаранцията за коректност?

Всяка една стока изпратена от нас е с включена опция „Преглед и тест“ на Еконт Експрес, която ви позволява да се уверите в състоянието и качеството на стоката. Може да върнете стоката независимо от причината като заплатите транспортните разходи по връщането. Запознайте се по-подробно с политиката ни на връщане на следния адрес.