1. Каква е сумата на доставката?

Сумата за доставка до офис на Спиди е 4.20 лв, а до офис на Еконт е 5,50 лв.

Когато изберете доставка до личен/служебен адрес и теглото на избраните артикули е под 1 килограм, цената за доставка до личен адрес е 7.00 лв.

В случай, че поръчката Ви е с по-голямо тегло и Вашата доставка силно се разминава с посочената по-горе цена, наш служител ще се свърже с Вас за да Ви съобщи.

Забележка: Всяка поръчка за сумата над 50 лв е с безплатна доставка до офис на Спиди в страната!

2. Какъв е срока за доставка?

Срокът за доставка на всеки един артикул в нашия магазин е до 24 часа, ако поръчката е направена и потвърдена преди 15:00 часа в делничен ден. В противен случай пратката се праща на следващият работен ден и се получава от клиента в рамките на 36 часа.

За цяла България доставките се осъществявят от Понеделник до Събота, с изключение на празничните дни.

Ако поръчката е до населено място без офис на Еконт Експрес или Спиди, то доставката е в рамките на 2 дни от датата на изпращането.

3. Каква е гаранцията за коректност?

Всяка една стока изпратена от нас е с включена опция „Преглед и тест“ на Еконт Експрес/Спиди, което Ви позволява да се уверите в състоянието и качеството на стоката.

Може да върнете стоката независимо от причината като заплатите транспортните разходи по връщането. Запознайте се по-подробно с политиката ни на връщане на следния адрес.